Concurrentie

27 mei 2020 | 0 Reacties

De gedachte dat concurrentie het beste uit mensen haalt is achterhaald. Bedrijven en personen die niet in concurrentie denken maar het vervullen van een missie om de wereld beter te maken verspillen geen energie met het in de gaten houden van de concurrentie. Ze stoppen al hun energie in het beste uit zichzelf te halen ten dienste van hun missie. 

Hoe zie jij dit? En ervaar jij dit ook?

Of juist niet? 

Ik ervaar overvloed, er is genoeg voor iedereen. Helaas is het nog niet eerlijk verdeeld in de wereld. Daar mag en gaat mijn inziens wel verandering in komen. Velen ervaren het onrecht. Begin met het aanpakken van je binnenwereld (persoonlijk als ook binnen je organisatie) zodat je het kunt gaan ervaren in je buitenwereld. Het is zo fijn om te delen.

In mijn prachtige werk als ‘Bewustzijnscoach’ – ‘energiewerker’ – ‘social innovator’ (give it a name 😏) ervaar ik overvloed. Geen concurrentie. 

We zijn uniek en dragen allemaal bij op onze eigen wijze. Dit licht ik toe in mijn filmpje.

Als jij merkt dat je soms nog gevoel van tekort ervaart en juist overvloed wil gaan ervaren, ik zoek graag met je mee in de ‘kelder’ waar deze overtuiging verstopt zit. Laten we daar samen het licht ontsteken en de sleutel zoeken. Ik ben niet bang in het donker en neem je bij de hand als je dat wilt zodat jij de sleutel zelf kunt vinden. 

Wil je mijn filmpjes niet missen? Abonneer je dan op mijn YouTube kanaal Bewust-zijn met Edith.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.