Dromen

01 dec 2020 | 0 Reacties

We zijn in energie allemaal met elkaar verbonden. We wisselen bewust en onbewust veel uit, ook op afstand. In mijn droom ontmoet ik regelmatig bekenden en krijg soms ook boodschappen door. Bij 2 verschillende vrouwen droomde ik over een zwangerschap, ik polste dit en dit bleek heel pril te zijn en te kloppen.

Of droomde ik over een collega met de strekking dat ik mijn open echt moest openen, dat mijn vertrouwen in haar niet terecht was. Oef pijnlijk.. ook deze boodschap bleek achteraf gezien juist te zijn.

Vannacht verscheen een dierbare vrouw in mijn droom en ik stuurde haar een berichtje;

Hoe gaat t met je?

Droomde dat ik je tegenkwam en je moest flink huilen?

“Oh wauwie, zesde zintuig? Gaat inderdaad niet zo lekker. Er komt veel trauma naar boven nu ik een veilig thuis heb. Veel nare energie voel ik ook die er al levenslang zit. Ik moet een beetje uitkijken of ik niet weer in een burn-out beland. het voelt een beetje alsof alleen mijn hoofd nog boven water hangt. Dus dat heb je heel mooi aangevoeld ”

In mijn droom kwam ik je tegen op straat en viel je in mijn armen en moest je erg huilen.

We zijn afgestemd, je bent veilig, dus zak maar in je (oude) gevoelens. Ik ben energetisch bij je, hou je vast en bewaak de safe space voor je

Je mag hier nu doorheen, zodat je je innerlijke lichtje weer kunt ontsteken. Hebben we een tijd geleden ook in een sessie ervaren weet je nog? Toen kwam je erbij met je stem

“Dankjewel . Voelt heel fijn en vertrouwd. Dat was ook zo mooi. Niet voor niets dat het liedje van Layla nu mijn lifesong is ”

Snap ik, precies waar dit liedje voor staat; sisters holding hands. Dus zo dankbaar dat jij je impuls volgt om mij dit soort mooie nummers te sturen

Dus zing lekker mee, daar vind je je lichtje weer. Net als toen, toen we samen de donkerte in gingen weet je nog. Toen hield ik je hand ook vast. Je vond toen je stem terug, ging geluid maken en uiteindelijk zingen. En daar kwam je licht weer tevoorschijn.

Ik zing in gedachten met je mee

“Dankjewel Edith, echt. Betekent zoveel voor mij. Dankje Dankje. Ga ik nu doen ”

Ik zet t nummer ook even op en ben in spirit bij je.

“Dat voelde ik ”

Herinner jij je dromen s’ochtends nog?

En weet je wat ze je willen zeggen?

Wil je mijn filmpjes niet missen? Abonneer je dan op mijn YouTube kanaal Bewust-zijn met Edith.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.