Dromen met een boodschap

15 apr 2021 | 0 Reacties

Ik kijk er vaak naar uit om naar bed te gaan, niet omdat ik uitgeput ben maar omdat ik benieuwd ben wat mijn dromen me we weer willen vertellen.

Er zitten zoveel boodschappen in en ik verwerk ook een hoop van de dag.

Ik krijg ook wel eens voorspellingen te zien in mijn droom, zo wist ik bij 2 collega’s al dat ze zwanger waren op het moment dat ze het blijkbaar zelf net pas wisten. Ik stuurde mezelf als ‘bewijs’ een e-mail en op t moment van mijn droom en toen ik erachter kwam dat de betreffende collega zwanger was, liet ik de e-mail zien. Blijkbaar had ik dit bewijs voor mezelf nodig om te ervaren dat het echt kan.

Een maand voordat ik zelf zwanger werd diende mijn dochter zich al aan; ik werd huilend wakker omdat ik zoveel liefde voor haar voelde.

Soms komt iemand in mijn droom en dan voel ik de dag erna dat ik een berichtje wil sturen, een berichtje wat dan precies nodig lijkt te zijn.

“Oh wauwie, zesde zintuig? Gaat inderdaad niet zo lekker. Er komt veel trauma naar boven nu ik een veilig thuis heb. Veel nare energie voel ik ook die er al levenslang zit. Ik moet een beetje uitkijken of ik niet weer in een burn-out beland. het voelt een beetje alsof alleen mijn hoofd nog boven water hangt. Dus dat heb je heel mooi aangevoeld ”

Deze week deelden 3 verschillende mensen dat ik in hun droom voor kwam. Een persoon mondeling en twee anderen stuurden een berichtje

“Hi lieve Edith! Je was vannacht in mn droom. Ik droomde dat we elkaar een hele lange dikke knuffel gaven. Dat is ook het enige wat ik me nog herinner! Maar t was heel fijn! Voelde om dat met je te delen, en bij deze je een hele dikke knuffel te sturen! ”

“Lieve Edith, zoals je mij op Terra Nova al hebt geholpen, zo kan je me nu ook helpen. Ik heb laatst gedroomd dat ik ergens buiten stond, in het donker en van een soort heuvel af wilde springen maar ik durfde niet. Toen kwam jij er aan en ik voelde dat ik toen durfde te springen. Het was even heel angstig en pikkedonker maar ik lande in de liefde, bij jou.

Ik heb vandaag Reiki 2 afgerond en lees net thuis jouw bericht. En ik voel aan alles dat ik een keer bij jou een sessie wil doen. Het heeft geen haast maar ik ben zo benieuwd naar wat het is dat ik samen met jou door heen mag gaan. Kunnen we in mei een keer afspreken?

Liefs ”

Wat is het toch mooi hoe onze energie werkt, hoe verbonden we zijn en dat afstand een illusie is.

Wil je mijn filmpjes niet missen? Abonneer je dan op mijn YouTube kanaal Bewust-zijn met Edith.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *