Getriggerd

17 jul 2020 | 0 Reacties

Getriggerd door andermans gedrag?

Deze week ben ik ontzettend aan het ‘zakken’ en ontdoe mezelf van heel veel laagjes die niet meer dienen. 

Ik sta onwijs open en voel alles nóg veel intenser. Ook de triggers die ik bij anderen voel. Ga ik deze triggers ontwijken (hell no! 😎) of pak ik ze met beiden handen gewillig aan?

En hoe pak ik het aan?

Maak ik het bespreekbaar met de ander?

Wat zeg ik dan?

Of kies ik eens een andere manier?

Yep! Ik zie hem aan komen lopen en vraag of hij even 10 min voor me heeft of dat hij nu te druk is met werken?

“Tuurlijk!”

Ik vraag hem voor me te komen zitten en zeg dat hij niets hoeft te doen, niets hoeft te zeggen. Ik vertel hem dat ik me veilig genoeg bij hem voel om iets uit te willen werken bij hem wat via hem bij mij getriggerd wordt. Hij staat voor iemand anders uit mijn verleden.

We kijken elkaar aan en mijn tranen dienen zich al aan, in lagen. Er worden verschillende lagen doorvoelt en uitgewerkt. Sommige lagen herken ik als concrete situaties of gedragingen, sommige lagen herken ik niet maar voel ik wel. Het doet er niet eens toe, er hoeft geen verhaal bij.

Na circa 10 min voel ik me sereen van binnen. 

Het was niets persoonlijks naar hem. Hij hoefde niets te doen, niets anders dan mij de (liefdevolle & veilige) ruimte te geven, gewoon te ‘zijn’

Hoe helend! Dikke knuffel, thanx man! 🙏🏼

Heb jij triggers te helen? Gevoelens die gevoeld en getransformeerd willen worden omdat ze alleen maar voor ruis zorgen? Opruimen van oude ballast die niet meer dient?

En zoek je iemand waar je veilig wilt zakken zodat je meer vrije ruimte in je lichaam kunt gaan voelen? Dan kan ik je wellicht helpen zodat je steeds meer ruimte creëert voor zelfliefde en fijne vibes. 

Je weet me te vinden.

Wil je mijn filmpjes niet missen? Abonneer je dan op mijn YouTube kanaal Bewust-zijn met Edith.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.