Tornado

03 jul 2020 | 0 Reacties

Ik keek uit het raam en zag een ontzettende dreigende tornado aankomen, de wind was angstaanjagend hard en de regen sloeg hard tegen de ramen. 

Ik had geen idee waar ik nog veilig zou zijn en besefte dat er maar 1 manier was om daar achter te komen, hulp vanuit de afstemming. Dan zou ik geleid worden om precies op die plek te zijn waar ik zou overleven. De veilige  plek zou ik eigenhandig niet kunnen bedenken vanuit deze stress.

Ik zag een auto die meegesleurd werd en tegen het raam aan zou knallen. 

Wat zou deze droom toch betekenen?

Vandaag deelde ik de droom met mijn cursus genoten en besefte: deze droom staat voor de chaos waar we nog mee te maken gaan krijgen in de wereld. Het is nu al erg onrustig maar dit gaat nog veel erger worden. En de oplossing zullen we niet vinden met ons huidige bewustzijnsniveau.

Hoe blijf je in de stilte van storm? In het oog van de orkaan?

Veel mensen wankelen nu al flink, de vaste grond wordt wiebelig, alles lijkt te veranderen, je verliest steeds meer grip en de ene na de andere vertrouwde basis valt om. 

Waar kun je nog op terug vallen? Waar kun je nog houvast vinden?

De oplossing zit in jezelf; in jouw vermogen om mee te bewegen met wat zich aandient, geleid door je innerlijk kompas, je voeten stevig verankerd op aarde en een verruimd hoger bewustzijn dat rechtstreeks in contact staat met de bron. In contact met je hart, de poort.

Voel je dat er een kern van waarheid in deze tekst schuilt? Vind je het momenteel lastig om de stabiliteit te voelen omdat je te vaak met je hoofd in de wolken verkeert? Of ben je juist met veel aardse zaken bezig en heb je het gevoel dat je er helemaal alleen voor te staat terwijl je de ene uitdaging na de andere voor je voeten geworpen krijgt? En voelt het leven als overleven? 

Dan kan ik je wellicht een stapje verder helpen om weer de verbinding te voelen; met jezelf maar ook de verbinding met het grotere geheel waar je deel van uitmaakt. Eenheid.

Wil je mijn filmpjes niet missen? Abonneer je dan op mijn YouTube kanaal Bewust-zijn met Edith.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.