Aanbod

Ik bied verschillende type sessies aan en als je er behoefte aan hebt dan kunnen we van te voren via Skype kennis maken en afstemmen wat het beste aansluit bij jouw proces. We bespreken je wensen en overleggen wat ik voor jou kan en mag betekenen en we bepalen samen de aanpak. Ik geef je uitleg hoe we het beste samen kunnen werken en wat je kunt verwachten.

Heb je interesse in een van bovenstaande producten of wil je meer informatie,
neem dan vrijblijvend contact met me op!

Hoe hebben anderen de sessies ervaren?

Zo in tune, diep voelend en vanuit pure hartconnectie. Helemaal in kwetsbaarheid en puurheid jezelf kunnen zijn, waardoor je snel bij de essentie komt. Ze wijst je naar die prachtige plek in jezelf en kijkt mee wat de blokkades zijn. In vertrouwen en support groeien maar volledig vanuit eigen kracht ❤ dankjewel edith met heel mijn zijn, dat je me de weg wijst wanneer ik m niet helder zie.

Fee

Edith is de eerste die me helpt om door een soort hardnekkige weerstand te komen waardoor ik tot diepere lagen bij mezelf kan doordringen. Ze helpt me om mijn pad naar mijn innerlijke kern vrij te maken waardoor ik dochter bij mezelf kan komen. Ik leer meer van mezelf te houden. Onvoorwaardelijk. Dat is belangrijk om het echte geluk te voelen. Ik voel me vrij en licht.

Claudia

Wat ik heel prettig aan je begeleiding vindt is dat je veel rust en onvoorwaardelijkheid uitstraalt. Ik mocht volledig mezelf zijn en dat alleen al is een cadeautje om te voelen. Je hebt een sterk invoelend vermogen en voelde precies aan waar ik zat in mijn proces. En je hielp me om alles durven te voelen i.p.v. ervoor weg te gaan. Daardoor ontdekte ik dat er onder die angst een enorme kracht zat en enorm veel liefde. Ik denk dat jij anderen heel goed hun kracht kunt laten ervaren.

Ynke

Bij Edith voelde ik mij meteen op mijn gemak. Ik voelde me veilig bij haar om volledig mezelf te kunnen zijn.
Ze doet alles met een puur en zuiver hart en heeft een fijne energie om haar heen, dat voel je. Ze staat je echt bij in je proces, zonder oordeel. En ze is super goed met energetisch lichaamswerk.
Ze voelt precies aan waar ze haar handen moest leggen tijdens de sessie. Mede dankzij haar voel ik mijn vleugels weer.

Sjoukje