Heb je interesse in een Coach in Camper Sessie of wil je meer informatie,
neem dan vrijblijvend contact met me op!

Hoe hebben anderen de sessies ervaren?

Zo in tune, diep voelend en vanuit pure hartconnectie. Helemaal in kwetsbaarheid en puurheid jezelf kunnen zijn, waardoor je snel bij de essentie komt. Ze wijst je naar die prachtige plek in jezelf en kijkt mee wat de blokkades zijn. In vertrouwen en support groeien maar volledig vanuit eigen kracht ❤ dankjewel edith met heel mijn zijn, dat je me de weg wijst wanneer ik m niet helder zie.

Fee

Edith is een van mijn prachtige sleutels en spiegel die mij stukje bij stukje, vanuit zachtheid en ordeloosheid, de ware kern van mijn stuk die getransformeerd wil worden naar boven brengt.

Dit door elke keer weer een deurtje bij mij te openen. Naar een volgende verhevenere staat van mijzelf.
Ik ervaar haar als een prachtige liefdevolle poorten opener.

Lucia